Hlavní obsah

Pistolí ozbrojený muž přepadl banku v Polici nad Metují

Právo, ner

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ve středu těsně před uzavřením došlo v Polici nad Metují na náměstí k loupežnému přepadení banky. Neznámý muž se zbraní v ruce požadoval peníze, které mu pokladní vydala. Policie o případu informovala ve čtvrtek.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Krátce před zavírací dobou vešel do bankovního ústavu muž  a přistoupil k přepážce. Ženě za přepážkou pohrozil krátkou střelnou zbraní a požadoval vydání peněz. Pracovnice z obav o svůj život a zdraví mu vydala nespecifikovaný obnos. Pak muž z banky odešel. Při přepadení nebyl nikdo zraněn,“ potvrdil Právu operační důstojník náchodské policie. Podle neověřených informací Práva si lupič odnesl necelých 200 tisíc korun.

„Pachatel byl mladšího středního věku, přibližně 175 až 180 cm vysoký, střední postavy. Měl kulatý obličej, na očích brýle se stříbrnými kovovými obroučkami. Na hlavě měl čepici, pod níž bylo vidět světlé vlasy. Oblečený byl do hnědého kratšího kabátu a tmavých kalhot, okolo krku měl omotanou šálu. Mluvil česky,“ popsala pachatele a požádala svědky přepadení o spolupráci policejní tisková mluvčí Eva Prachařová.

Na štědrý den odpoledne neměla policie ještě dostatek stop, které by mohly vést k zadržení pachatele, několik typů je však prověřováno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám