Hlavní obsah

Při nehodě na Opavsku zemřela žena

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mrtvá šestatřicetiletá žena a dva zranění muži, taková je bilance dopravní nehody, která se stala ve středu u Budišova nad Budišovkou na Opavsku.

Článek

K tragédii došlo dopoledne, když vozidlo Opel Astra karavan se dvěma muži a ženou, všichni pocházeli z Budišova, jelo ve směru od obce Podlesí do Budišova nad Budišovskou.

„V zatáčce vyletěl automobil ze silnice a narazil do stromu, poté zůstal v příkopě,“ popsal nehodu opavský policejní mluvčí René Černohorský s tím, že příčina nehody je v šetření.

Podle mluvčího moravskoslezských záchranářů Lukáše Humpla byla žena, která ve vozidle seděla na zadním sedadle, mrtvá na místě. „Zasahující záchranáři zjistili, že při nehodě utrpěla smrtelná zranění hlavy a mozku, kterým podlehla ještě před příjezdem posádek záchranné služby.“ Dva další cestující, osmatřicetiletý řidič a o osm let mladší spolujezdec, utrpěli lehká až středně těžká zranění hrudníku, hlavy a zad.

„Po ošetření na místě nehody je posádka záchranné služby transportovala na chirurgickou ambulanci Slezské nemocnice v Opavě,“ dodal Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám