Hlavní obsah

Mladá žena zemřela, když ji srazilo zřejmě víc aut za sebou

Právo, Aleš Fuksa
Uherský Brod

Za ne zcela jasných okolností zemřela v úterý ráno na hlavní silnici mezi Uherským Brodem a Šumicemi jednatřicetiletá žena z Bojkovicka. Kolem šesté hodiny vyjela se svým seatem mimo silnici do pole bez toho, že by vůz poškodila. Následně vysedla a vrátila se k silnici, kde ji zřejmě srazilo několik automobilů za sebou. Mnohačetným zraněním matka tří dětí na místě podlehla.

Článek

Policisté vědí pouze o posledním automobilu, kterému se žena do cesty postavila. Řídil jej dvaatřicetiletý muž ze Vsetínska.

„Neznáme přesně okolnosti, při kterých se objevila těsně před felicií. Jen to, že se nenadále vynořila zpoza protijedoucího vozu a skončila pod koly plně obsazené škodovky ze Vsetínska,“ řekl Právu mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental.

Muži, kteří jeli ve Škodě Felicii, vypověděli, že jim žena spadla přímo pod kola. Automobil měl po srážce zničené pouze mlhovky a částečně podvozek, kapota zůstala nepoškozena. Právě tento způsob nárazu může podle policistů naznačovat, že ji těsně předtím srazilo jiné vozidlo.

„Přesné okolnosti tragické nehody se v současné době snažíme zjistit,“ poznamenal mluvčí s tím, že policisté žádají svědky této tragické předvánoční události, aby jim sdělili další informace vedoucí k objasnění případu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám