Hlavní obsah

Ztraceného cizince našli oběšeného v lese

Právo, Petr Kozelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

V pondělí odpoledne nahlásila na policii žena z Bílovic nad Svitavou, že se její jednašedesátiletý druh ztratil. Již v tu chvíli zřejmě tušila, že muž odešel z domu proto, aby skoncoval se životem, neboť podobné sklony už měl v minulosti.

Foto: Vladimír Vácha, Právo

Po muži pátral i vrtulník s termovizí

Článek

Bohužel po intenzivním policejním pátrání, při němž husté lesy v okolí obce prohledávaly desítky policistů za pomoci vrtulníku s termovizí, se tato obava naplnila. Hledaného cizince našli v úterý dopoledne mrtvého, jak potvrdil policejní mluvčí Bohumil Malášek.

V pondělí bylo do akce nasazeno na padesát policistů se psy, situaci ale komplikovala tma. Žena nahlásila zmizení svého druha krátce před setměním.

„Zjišťovali jsme, zda se nenachází v některé z nemocnic v kraji, kontrolovali jsme místa, kam rád chodil. V úterý ráno bylo pátrání obnoveno, do akce byli nasazeni i policisté na koních. Okolo desáté hodiny byl muž nalezen v lese kousek od Bílovic ve směru na Soběšice bez známek života,“ řekl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Podle dostupných informací se muž oběsil.

Reklama

Výběr článků

Načítám