Hlavní obsah

Policie hledá dvanáctiletého chlapce, nevrátil se ze školy

Ústí nad Orlicí

Od středy odpoledne policie bezvýsledně pátrá po dvanáctiletém Ladislavu Hufovi z Řetové na Orlickoústecku. Chlapec odešel ze Základní školy Habrmanova v České Třebové, odjel autobusem směrem na Skuhrov, domů se ale nevrátil.

Článek

Několik desítek policistů i městských strážníků pročesává okolí města, vrtulník s termovizí kvůli špatnému počasí není možné použít, řekla ČTK mluvčí orlickoústecké policie Eva Sichrová.

"Požádali jsme o posily z Hradce Králové. Budeme dál prohledávat krajinu kolem Třebové, hoch údajně odešel směrem na les," uvedla Sichrová.

Ladislav Huf je přibližně 140 centimetrů vysoký, štíhlé postavy, má světle hnědé krátce střižené vlasy, hnědé oči. Na sobě měl bílé tričko s nápisem School, černou mikinu s hnědým pásem na rukávech, černé kalhoty, šedomodrou bundu bez kapuce s šedivými pruhy v přední části.

Na hlavě měl černou pletenou čepici s nápisem YES NO, na nohou šedivé botasky. S sebou měl černý batoh s červenou kombinací, využíval elektronickou kartu na zaplacení autobusu se stokorunovým kreditem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám