Hlavní obsah

Řidič autobusu zabil při couvání ženu v Opavě

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava

Tragický konec měla v noci na pondělí srážka autobusu s chodkyní v Opavě. Řidič autobusu srazil vozem při couvání ženu, která přecházela mimo přechod pro chodce. Okolnosti nehody v Praskově ulici policisté vyšetřují.

Článek

Nehoda se stala na autobusové zastávce, kde řidič couval. „39letá paní zůstala zaklíněná pod autobusem a její vyproštění trvalo asi půl hodiny. Žena na místě podlehla mnohočetným poraněním,“ řekl mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl.

S autobusem jel řidič dopravního podniku od železniční zastávky Opava-východ z Jánské ulice na zastávku MHD naproti katastrálního úřadu. Otočil vůz do protisměru, vjel do prostoru autobusové zastávky a couval.

„Přitom srazil ženu, která byla za autobusem a chtěla přejít ulici mimo přechod pro chodce. Dechová zkouška vyzněla u řidiče negativně,“ řekl mluvčí policie René Černohorský s tím, že policie nehodu stále vyšetřuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám