Hlavní obsah

Při nočním požáru v Praze zemřeli tři lidé

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petr Nový
Aktualizováno

Tragické následky měl požár, který v noci na čtvrtek zasáhl stavební buňky v pražských Vršovicích. V plamenech zemřeli podle informací záchranářů tři lidé, policie zatím potvrdila dvě oběti. Příčiny požáru nyní hasiči a policisté vyšetřují.

Článek

„Na místě v ulici Pod Altánem byli tři mrtví lidé. U ohořelých těl se nedalo určit pohlaví ani stáří,“ řekla k tragédii Novinkám mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová. Nikdo další nemusel být podle jejích informací převezen do nemocnice.

Policie zatím potvrdila dvě oběti. „Policisté jsou stále na místě a požářiště ohledávají,“ řekla mluvčí pražské policie Iva Knolová. Bližší informace proto nemohla sdělit.

Požár likvidovali před jedenáctou hodinou večer drážní hasiči a dvě jednotky pražského profesionálního sboru. „Vyšetřovatelé nyní pracují na zjištění příčin požáru,“ doplnila mluvčí pražských hasičů Pavlína Adamcová.

Stará stavební buňka stála poblíž železniční stanice a byla určena k demolici.

Reklama

Výběr článků

Načítám