Hlavní obsah

Spor o to, kdo se komu vyhne autem, vyvrcholil pěstním soubojem

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Pěstním soubojem vyvrcholil v úterý před půlnocí spor řidičů proti sobě stojících aut na ulici Bohuslava Němce na okraji Přerova. Hádka vznikla kvůli tomu, kdo se má vyhnout na jednosměrné ulici. Incident bude mít dohru u soudu.

Článek

„Osmačtyřicetiletý řidič vozidla peugeot, v němž seděli ještě dva spolujezdci ve věku 21 a 57 let, vjel do jednosměrné ulice ve správném směru jízdy. Náhle se mu před vozidlem v protisměru objevil vůz ford, který řídil 44letý řidič. Ten měl rovněž ve vozidle dva spolujezdce, muže ve věku 30 let a ženu ve věku 25 let,“ řekla Právu ve středu přerovská policejní mluvčí Michaela Sedláčková.

Řidiči podle ní nebyli schopni se mezi sebou domluvit, kdo se komu vyhne. „Nervy na uzdě nakonec neudržel 30letý spolujezdec z fordu a po opuštění vozidla fyzicky napadl 21letého mladíka z vozu peugeot. Udeřil ho do obličeje a strkal do něj,“ uvedla mluvčí.

Aby dále nedocházelo k napadání, rozhodla se celá osádka vozu peugeot ustoupit z bojiště a zaběhla do vchodu místního panelového domu, kde se zavřela.

„Útočník se však nezklidnil, na voze peugeot poškodil pravou směrovku a blatník, vykopl sklo na vstupních dveřích domu, kde se skrývali poškození,“ doplnila Sedláčková.

Škoda v tomto případě podle ní nebyla doposud stanovena, zřejmě však přesáhne částku 5000 korun. Agresor je podezřelý z trestných činů poškozování cizí věci a výtržnictví. Hrozí mu až dva roky vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám