Hlavní obsah

Ve středních Čechách při nehodách zemřeli dva lidé

Dva lidé v sobotu zemřeli při dopravních nehodách ve středních Čechách. Náraz do stromu nepřežila na Kutnohorsku šestasedmdesátiletá spolujezdkyně. Na Kladensku zemřel sedmatřicetiletý řidič.

Článek

Středočeský policejní mluvčí Jakub Vinčálek uvedl, že první nehoda se stala mezi obcemi Úžice a Karlovice na Kutnohorsku kolem 08:30. Sedmasedmdesátiletý řidič Fordu Fiesta tam narazil do stromu. Podle mluvčí středočeské záchranné služby Terezy Janečkové zemřela spolujezdkyně z auta na místě, řidiče s lehčím zraněním převezla sanitka na chirurgickou ambulanci do Kutné Hory.

Druhou nehodu se smrtelnými následky vyšetřují policisté na Kladensku. Devětatřicetiletý řidič havaroval kolem 12:00 u sjezdu ze silnice I/7 na Buštěhrad a skončil na zahradě u rodinného domu. Podle Janečkové muže zřejmě náraz katapultoval z auta a záchranáři ho našli až 70 metrů od místa nehody. Mnohačetným zraněním podlehl ještě před příjezdem sanitky.

Kladenská policejní mluvčí Jana Šteinerová ČTK řekla, že okolnosti nehody se vyšetřují. Policie prověřuje i její možnou souvislost s incidentem, který se odehrál krátce předtím u benzinové čerpací stanice v nedaleké Stehelčevsi. Od ní ujel řidič auta po natankování bez zaplacení. Zda se jednalo o muže, který později havaroval u Buštěhradu, policie zatím neví.

Šteinerová připomněla, že na stejném místě v květnu havaroval jednasedmdesátiletý německý řidič. Také sjel se svým autem z komunikace do zahrady u rodinného domu. Na následky zranění zemřel, jeho manželka skončila se zraněním v nemocnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám