Hlavní obsah

Lupič za ukradené peníze spal v luxusních hotelech, za dva dny ho chytili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jihomoravští kriminalisté ve spolupráci s pražskými kolegy dopadli bankovního lupiče, který si v úterý z banky přímo v centru Brna odnesl statisíce korun. Případ má navíc kuriózní nádech. Muž si ukradené peníze chtěl pořádně užít, a tak se ubytoval v nejdražším hotelu v Praze. Nejen tím se ale prozradil.

Článek

Devětadvacetiletý zloděj přišel v úterý do banky přímo v centru města. U přepážky ukázal zbraň a předal paírek na kterém bylo napsáno: Dej mi peníze a nic se ti nestane.

Pracovník banky dal do igelitky víc než půl miliónu korun. Pak ale udělal pachatel první z fatálních chyb. Přímo na přepážce totiž ve spěchu nechal složku, ve které měl identifikační údaje ke své osobě.

Policisté tak měli zlehčenou práci. Jen o dva dny později ho pražští kriminalisté zatkli v jednom z nejluxusnějších hotelů přímo v centru Prahy, kde se ubytoval a samozřejmně vyplnil formulář se svými iniciály.

Muž se tak z peněz dlouho neradoval. Jak sami kriminalisté tvrdí, vypátrat ho nebylo složité. Upozornil na sebe prakticky sám.

Lupič-amatér tak teď luxus hotelového pokoje vymění za život za v cele. Za loupežné přepadení mu totiž hrozí až 12 let ve vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám