Hlavní obsah

Policisté hledají muže z Valtrovic

Právo, Milan Vojtek
Znojmo

Od sobotního rána je nezvěstný 60letý Karel Vokáč z Valtrovic na Znojemsku. Policisté po muži vyhlásili pátrání v neděli na základě oznámení starosty obce.

Článek

„Pohřešovaný byl naposledy viděn v sobotu ráno 21.11. 2009 u prodejny Jednota v obci Valtrovice a od té doby není známo místo jeho pobytu. Jeho domek je prázdný,“ uvedla mluvčí znojemské policie Lenka Drahokoupilová.

„Poslední zprávu o jeho pohybu máme z úterý 24.11. 2009, kdy byl spatřen u obce Hrádek, jak jde po silnici. V mladším věku měl epileptické záchvaty. Mohl ztratit paměť a nyní neví jak se vrátit domů,“ řekla Monika Mikulicová.

Pohřešovaný Karel Vokáč má tmavě hnědé prošedivělé vlasy a vousy, které si může nechat i oholit. Má hnědé oči a chybí mu přední zuby. Je vysoký 180-185 cm s houpavou chůzi. Měl na sobě montérkovou blůzu, montérky a lehkou obuv (možná bačkory). Může mít i hnědý zimní kožený kabát s kožešinovým límečkem a tmavou ušanku.

Veškeré informace o pohybu pohřešovaného muže je možné sdělit na tísňovou policejní linku 158 nebo na telefon rodiny 721 139 994 či 605 846 431.

Reklama

Výběr článků

Načítám