Hlavní obsah

Zloděj okradl na ulici důchodkyni, policie ho vzápětí dopadla

Právo, Jiří Bednář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Sedmasedmdesátiletou ženu si v sobotu odpoledne vybral za oběť mladý lapka, který na ulici v těsném sousedství ústředí pardubické policie vytrhl ženě kabelku a dal se na útěk. Paní byla z celé věci tak zaskočena, že musela požádat kolemjdoucí ženu, aby zatelefonovala na linku 158.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

"Operační důstojník z oznámení maximálně vytěžil a ihned zmobilizoval všechny hlídky ve městě. Ty začaly brázdit v nejbližším okolí místa události a výsledek na sebe nenechal čekat ani deset minut – zloděje dopadli policisté z hlídkové služby. Nejen že okradená paní dobře popsala pachatele, ale devatenáctiletý mladík byl podezřelý i tím, že měl hodně naspěch, což policisty upoutalo,“ uvedla tisková mluvčí pardubické policie Markéta Janovská.

Když zjistil, že vzbudil pozornost hlídky, odhodil na zem i odcizenou kabelku. "Mladý muž byl zadržen a převezen na policejní služebnu,“ informovala Janovská. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám