Hlavní obsah

Vražedkyně se k činu přiznala na tísňové lince

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Valašské Meziříčí

Přímo do srdce bodla na ubytovně ve Valašském Meziříčí na Vsetínsku pětatřicetiletá žena svého známého. Ten svému zranění na místě podlehl. Žena se k činu přiznala na lince tísňového volání. O případu, k němuž došlo v pondělí, informovala ve čtvrtek mluvčí Jihomoravské policejní správy Soňa Svobodová.

Článek

„V pondělí 9. listopadu mezi půl jednou a druhou ranní došlo k vraždě ve Valašském Meziříčí. Rozpletení celé události bylo pro krajské kriminalisty o to jednodušší, protože pětatřicetiletá žena se policistům sama přiznala. Po činu kontaktovala telefonicky tísňovou linku,“ sdělila Svobodová.

Žena se v noční dobu rozhodla navštívit svého známého a na ubytovnu přišla již vybavená nožem. Poté, co ji čtyřicetiletý muž pustil do pokoje ubytovny, se mezi oběma strhla hádka. V zápětí žena nůž použila a na muže zaútočila.

„Způsobila mu smrtelná zranění, kterým na místě podlehl. Přesný důvod útoku žena neuvedla. Svědecké výpovědi zatím naznačují, že se obviněná domnívala, že ji čtyřicetiletý muž prý pomlouval,“ uvedla mluvčí.

Případ krajští kriminalisté šetří ve spolupráci se vsetínskými policisty. Žena byla obviněna z trestného činu vraždy, za což jí hrozí až 10-15 let za mřížemi. Žena je umístěna ve vazební věznici v Brně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám