Hlavní obsah

Lupič s oranžovou kuklou na hlavě přepadl benzínku v Hranicích

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hranice

Zatím neznámý lupič maskovaný na hlavě oranžovou kuklou se dvěma otvory pro oči přepadl v úterý krátce před 22. hodinou benzínovou čerpací stanici v Hranicích na Přerovsku.

Článek

„Opakovaně vykřikl směrem k obsluhující ženě „prachy, prachy“. Poté k ní přistoupil za prodejní pult a z něj vytáhl zásuvku. Když zjistil, že v ní nejsou peníze, tak hodil zásuvku na podlahu. Přitom na obsluhující ženu křičel, kde jsou prachy. Nakonec z pokladny na pultě odcizil hotovost přes deset tisíc korun a z místa utekl,“ řekla Právu ve středu přerovská policejní mluvčí Michaela Sedláčková.

Ještě před svým odchodem donutil podle ní lupič ženu k tomu, aby si lehla na podlahu. K jejímu zranění nedošlo. „Podle vyjádření obsluhy se jednalo o muže výšky asi 190 cm, na sobě měl kromě kukly šusťákovou bundu zelené barvy, tmavé kalhoty a sportovní mikinu s logem v zadní části límce, která byla z přední strany černá a v zadní šedá. Hovořil plynule česky,“ uvedla mluvčí.

Policie podle ní žádá případné svědky, kteří by mohli k případu a pachateli poskytnout jakékoliv informace, ať se obrátí na nejbližší policejní služebnu, linku 158 nebo mobil 602 161 750.

Reklama

Výběr článků

Načítám