Hlavní obsah

Ferrari na Kroměřížsku nezvládlo rychlost a narazilo do stromu

Prusinovice
Aktualizováno

Po nárazu ferrari do stromu mezi Prusinovicemi a Hlinskem pod Hostýnem na Kroměřížsku zahynul v úterý večer pětatřicetiletý muž. Podle zjištění policie nehodu zřejmě zapříčinila vysoká rychlost vozu, v němž cestovali dva lidé.

Článek

"Oba cestující vyletěli po nárazu z vozu. Nemáme tak dosud stoprocentně potvrzeno, kdo automobil řídil. Domníváme se však, že řidičem je muž, který po nehodě zemřel," uvedla mluvčí kroměřížské policie Barbora Balášová.

Dodala, že spolujezdec utrpěl těžká zranění, s nimiž byl převezen do nemocnice v Kroměříži. Škoda na vozidle byla vyčíslena na dva milióny korun.

Kroměřížští policisté naposledy zaznamenali nehodu s úmrtím v srpnu. Právě prázdninové měsíce byly z tohoto pohledu pro region neradostné, v důsledku havárií na Kroměřížsku zahynulo šest osob.

Nejtragičtější přitom byla červencová nehoda u obce Rymice, při které zemřeli tři mladí lidé. Osmadvacetiletý řidič vozu se bude u soudu zpovídat z ublížení na zdraví s následkem smrti. Pokud bude uznán vinným, hrozí mu tři až deset let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám