Hlavní obsah

Pitbull na Zlínsku pokousal batole v obličeji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otrokovice

Dvouletého chlapce v úterý po poledni v Otrokovicích na Zlínsku napadl a pokousal pes. Dítě přitom utrpělo vážná zranění.

Článek

„K napadení dítěte došlo v jednom z bytů v Otrokovicích,“ informovala tisková mluvčí zlínského okresního ředitelství Jana Bartíková.

Podle policejních informací se dítě, které bylo v bytě na návštěvě, zmocnilo hračky, která patřila psovi. Křížence pitbulla to rozzuřilo a nic netušícího a nechápajícího hošíka napadl a pokousal. Dítě přitom utrpělo vážná zranění v obličeji, údajně došlo i k poranění oka.

„Po ošetření na místě byl chlapec naší posádkou převezen na úrazovou ambulanci Krajské nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně,“ doplnil mluvčí Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje Petr Olšan.

K podobnému případu došlo v neděli v Račicích nad Trotinou na Hradecku. Rotvajler tam pokousal a vážně zranil šestiletého chlapce. Vrtulník dítě převezl do hradecké nemocnice, řekl lékař hradecké záchranné služby Jiří Mašek. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám