Hlavní obsah

Těla zmizelých manželů pomohou hledat potápěči

Právo, bed

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Ani po dvou dnech intenzivního pátrání se policistům nepodařilo nalézt manželský pár, který záhadně zmizel z rodinného domu plného krve v Přerově. Kriminalisté usuzují, že šedesátiletého muže a jeho o deset mladší ženu někdo zavraždil.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Přestože policisté prověřili všechny stopy a propátrali celé okolí domu včetně blízkého parku a lesa, nepodařilo se jim dosud nezvěstnou dvojici objevit. Žádné poznatky vedoucí k nalezení zmizelých manželů zjevně nepřinesl výslech podezřelého muže, který byl v pondělí v souvislosti s případem zadržen. Jeho totožnost zatím policie neupřesnila.

„Nebyla dosud obviněna žádná konkrétní osoba,“ uvedla pouze olomoucká policejní mluvčí Jitka Dolejšová. Pátrání bude podle ní pokračovat i ve středu, kdy do něj zřejmě budou zapojeni i policejní potápěči.

Experti mimo jiné zkoumali i automobil pohřešovaných manželů plný krvavých stop, který byl v pondělí nalezen nedaleko skládky komunálního odpadu u přerovské místní části Čekyně.

Podle nepotvrzených informací byl zadrženým třiatřicetiletý syn pohřešovaného muže z prvního manželství, který už loni v létě svého otce fyzicky napadl. V rodině došlo údajně již dříve k ostrým sporům o majetek. 

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám