Hlavní obsah

Tři ženy okradly devadesátiletého muže na Jihlavsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři ženy okradly devadesátiletého muže na Jihlavsku. Pod záminkou prodeje povlečení vnikly do domu a přestože je muž vykazoval, prohledaly místnosti a jedna z nich ze skříňky ukradla 15 000 korun.

Foto: René Chvalina, Právo

Ilustrační foto

Článek

Z místa chtěly ženy odjet autem, ve kterém byli další dva muži. Cestu jim zahradil náhodný svědek. Řidič se rozjel, muž upadl na kapotu, kde zůstal po dobu jízdy několik desítek metrů. Za přispění občanů se auto podařilo zastavit a pachatele zadržet.

"Tři ženy z Brna a Znojma ve věku 18, 33 a 43 let byly obviněny ze spáchání trestných činů krádež a porušování domovní svobody," řekla jihlavská policejní mluvčí.

Loupež se stala v pátek odpoledne. Obvinění krádež peněz při výslechu popírali. "Kriminalisté zjišťují, zda nebyl spáchán další trestný čin v souvislosti s tímto případem, a zda se tyto osoby nedopustily další trestné činnosti na Jihlavsku nebo jiných místech republiky," doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám