Hlavní obsah

Policie pátrá po muži, který viděl mrtvou ženu jako poslední

Právo, miv
Boleradice

Okolnosti smrti osmapadesátileté ženy z Klobouk na Břeclavsku šetří kriminalisté v Boleradicích na Břeclavsku. V souvislosti s tragickým případem pátrají po pětadvacetiletém muži, který mrtvou asi viděl jako poslední.

Článek

Podle zjištění Práva ženu z Klobouk přivedly do Boleradic pracovní povinnosti. Když se nevrátila domů a policie vyhlásila pátrání, vedly kroky policistů i do domu, kam měla jít pracovně. Žena byla nalezena mrtvá. Podle TV Nova žena pracovala pro finanční společnost, která lidem půjčuje peníze. Policie pátrá po muži, kterého navštívila, protože si od společnosti půjčil peníze.

„Případ převzali a informaci podají policisté z krajského policejního ředitelství,“ řekla Právu mluvčí břeclavské policie Kamila Haraštová. Nález mrtvé, u které je podezření z násilného zavinění smrti, potvrdil mluvčí krajského policejního ředitelství Pavel Šváb.

"V souvislosti s případem pátráme po pětadvacetiletém Tomáši Filadelfim, který byl možná poslední, kdo ji spatřil,“ řekl mluvčí.

Pětadvacetiletý důležitý svědek Tomáš Filadelfi je občanem Slovenska. Střední postavy s výškou mezi 175 až 180 centimetry. Má rovné, hnědočerné vlasy a naposledy měl vousy a knírek. Jakékoliv informace k hledanému muži lze sdělit na policejní telefonní linku 158 případně na nejbližší služebně Policie České republiky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám