Hlavní obsah

V pražské Kbelské ulici se srazily tři nákladní vozy

– Praha • Aktualizováno
Novinky, Petr Nový

Nehoda několika nákladních automobilů se stala v pondělí dopoledne ve Kbelské ulici v Praze. Podle prvních informací policie havarovalo pět vozů, později hasiči upřesnili počet na tři kamióny. Při nehodě byl jeden člověk zraněn.

Článek

Nehoda se stala krátce před půl jedenáctou nedaleko křížení s Veselskou ulicí, na výjezdu směrem z města. „Policisté museli komunikaci kvůli vyprošťování zraněného a odklízení nehody zcela uzavřít,“ řekl Novinkám mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

"Na místo doprovodíme speciální vyprošťovací techniku, která jeden z plně naložených kamiónů odtáhne. Po jedenácté hodině se nám podařilo pro osobní vozy zprůjezdnit jeden jízdní pruh, kamióny stále stojí," řekla Iva Knolová z pražské policejní správy. Podle ní na místě zasahoval také vrtulník záchranářů.

K havárii vyjela také záchranná služba. „V 10:28 k nehodě vyjela lékařská posádka i sanitka,“ řekla Novinkám mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová. Podle policie museli hasiči jednoho řidiče vyprošťovat.

"Na místě jsme vyprošťovali jednoho zraněného, zasahovaly dvě profesionální jednotky z Holešovic a Satalic," řekla Novinkám mluvčí pražských hasičů Pavlína Adamcová.

Bezprostředně po nehodě byla frekventovaná výpadovka z města asi hodinu uzavřená. Ihned se vytvořila dlouhá kolona vozidel, která stála až do Průmyslové ulice. 

Reklama

Výběr článků

Načítám