Hlavní obsah

Mladík šel pro vodu a beze stopy zmizel

Prima FTV, Novinky, Patrik Kaizr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máslovice na Mělnicku

Policisté s potápěči od sobotního večera marně pátrají po osmadvacetiletém mladíkovi z Prahy, který se ztratil v chatové oblasti u Máslovic na Mělnicku. Potápěči zatím bez výsledku prohledali dno Vltavy a policisté pročesali i okolní lesy.

Článek

Mladík v sobotu odpoledne popíjel s přáteli v restauraci nedaleko Vltavy. Kolem 17. hodiny po dvou pivech odešel do chaty s tím, že jde pro barely na vodu.Od té doby se neukázal, ale lidé ho začali hledat až kolem desáté večer.

Když u chaty na břehu řeky našli jeho mobil, čepici, barely na vodu a také prázdnou láhev od slivovice, zavolali policisty.

"Policisté ihned rozjeli pátrací akci. Byl povolán psovod s pátracím psem. Hasiči i policejní hlídky pročesávaly okolí," řekla televizi Prima mluvčí mělnické policie Markéta Johnová.

V noci museli hasiči kvůli počasí pátrání přerušit. Ráno už byli na místě policejní potápěči, kteří metr po metru prohledávali dno Vltavy. 

Detektivové zatím mají několik teorií, proč mladík zmizel. Jednou z nich je, že se pohádal se svou přítelkyní, což může souviset s nálezem prázdné lahve. Nevylučují ani, že spáchal sebevraždu.

Možná je ale i varianta, že mladík celou situaci zinscenoval. Jeho dívku a jeho sestru zatím policisté nevyslechli kvůli jejich špatnému psychickému stavu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám