Hlavní obsah

Žena ležela zraněná po dva dny v bytě se svou opilou dcerou

Právo, Petr Kozelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Neobvyklý zásah mají za sebou brněnští strážníci. Ve středu večer vyjížděli do Kmochovy ulice v Brně, kde měla podle jedné ze sousedek upadnout ve svém bytě starší žena, která sama nemohla vstát. Při té příležitosti našli policisté v záplavě odpadků ještě jednu ženu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Když se strážci zákona dostali do bytu, našli v něm sedmasedmdesátiletou seniorku, která podle svých slov celé dva dny ležela na podlaze a nemohla vstát. Přivolaní záchranáři ženu s bolestmi nohou museli odvézt do nemocnice.

Na strážníky ale v bytě čekalo ještě další překvapení. Mezi hromadami prachu a odpadků, které se tyčily až do metrové výše, totiž našli další ženu, devětapadesátiletou dceru majitelky bytu.

"Ta byla pod vlivem alkoholu a nezvládla vůbec samostatnou chůzi a neorientovala se v čase. Nakonec byla odvezena na záchytku,“ řekla mluvčí strážníků Denisa Kapitančiková. V bytě mohl navíc každou chvíli vypuknout požár, protože odpadky byly i u rozehřátých přímotopů. Strážníci proto veškeré spotřebiče v bytě odpojili.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám