Hlavní obsah

Vběhla mi do cesty srnka, lamentuje řidič kamiónu po havárii na D1

Novinky, Vladimír Michna, Martina Hřebíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Dálnice D1 na 32. kilometru ve směru na Brno byla ráno zcela uzavřena kvůli havárii kamiónu, který proletěl svodidly a zůstal ležet napříč dálnicí. Od osmé hodiny byla doprava obnovena v obou směrech. Vběhla mi do cesty srnka, řekl Novinkám řidič.

Článek

K havárii podle řidiče kamiónu došlo v 6:20. "Vběhla mi do cesty srnka. Šlápl jsem na brzdu, ale vyhodilo mě to do svodidel. Za půl hodiny přijela odtahová služba," řekl Novinkám řidič.

Ve směru na Prahu je v těchto místech pojízdný pouze jeden jízdní pruh, na místě senově vytvořila  několikakilometrová kolona. Při nehodě nebyl podle dostupných informací nikdo zraněn. Jiná vozidla nebyla při kolizi nabourána.

Foto: MMS/Martina Hřebíková, Novinky

Proražená svodidla na dálnici D1

Kamion jel ve směru na Prahu. Při havárii proletěl středovými svodidly a skončil ležet napříč dálnicí v opačném směru, tedy na Brno.

Foto: MMS/Martina Hřebíková, Novinky

Kamión, který zablokoval dopravu.

Díky tomu, že řidiči uposlechli informace o sjíždění na exitu na 21. kilometru u Mirošovic, netvoří se nyní ve směru na Brno kolony .

Foto: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám