Hlavní obsah

Policie stále nemá vraha matky dvou malých dětí

Právo, Aleš Honus

Kriminalistům se doposud nepodařilo dopadnout vraha, který koncem září ubodal v bytě v Českém Těšíně 27letou ženu. V současné době ale pátrají po muži, který se v den vraždy pohyboval kolem domu na Havlíčkově ulici, kde byla žena zavražděna.

Článek

Jak Právo informovalo, vrah mladou ženu ubodal v jejím bytě. Policie se o události dozvěděla od záchranné služby, která ale na místo přijela pozdě. Matku dvou malých dětí, z nichž jedno se v době vraždy nacházelo na místě činu, se záchranářům nepodařilo zachránit.

Policie médiím poskytla pro účely zveřejnění jméno i fotografii zavražděné Jany Svobodové. Její poslední pohyb byl zaznamenán 25. září v 8.45 hodin na náměstí ČSA, kde spolu s dvouletou dcerkou navštívila prodejnu potravin a drogerii.

Policie pátrá po pětatřicetiletém muži

Policie nyní pátrá po zhruba pětatřicetiletém muži, který se toho dne asi o půl deváté pohyboval v těsné blízkosti Městské knihovny v Havlíčkově ulici, tedy nedaleko bydliště Jany Svobodové.

„Vypadalo to, že na někoho čeká. Přitom nahlížel do oken bytů v domě. Tato osoba je pro policisty velmi významná, mohlo by se jednat o důležitého svědka,“ uvedla mluvčí policie Darina Majková. Muž je asi 185 centimetrů vysoký, štíhlé postavy a světlé pleti. Má krátké světlé vlasy a oděn byl do riflové bundy a riflí.

Police se také obrací na občany, kteří Janu Svobodovou znali a mohou podat jakékoliv poznatky k její osobě. Před odchodem na mateřskou dovolenou žena pracovala mimo jiné jako servírka v Třinci.

Všechny informace  o minulosti Jany Svobodové i o neznámém muži, který se nacházel v uvedeném době na ulici Havlíčkova v Českém Těšíně, mohou občané volat vyšetřovatelům na číslo 603 737 542 nebo na bezplatnou telefonní linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám