Hlavní obsah

Dům v Olomouci sloužil jako pěstírna i sušírna konopí

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Pěstírnu a sušírnu konopí odhalili ve středu v noci kriminalisté v rodinném domku na okraji Olomouce. Zajistili přitom větší množství drogy. Z její výroby jsou podezřelí dva muži.

Článek

„Na půdě hospodářské budovy u domu kriminalisté nalezli deset kusů rostlin v polosušeném stavu, přímo v bytě domu v igelitových sáčcích 575 gramů sušené rostlinné hmoty s obsahem THC látky a jednu vzrostlou rostlinu konopí objevili na dvoře domu,“ řekla Právu v pátek olomoucká policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

Kriminalisté podle ní případ šetří pro podezření ze spáchání trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek. Podezřelými jsou dva muži z Olomouce ve věku 32 a 25 let.

„Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že muži měli zatím nezjištěné množství drogy společně vyrábět od dubna tohoto roku. Vyšetřování je vedeno na svobodě, ani jeden z podezřelých zatím nebyl obviněn,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám