Hlavní obsah

Motorkáři mají za sebou další víkend plný nehod

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Další ne zcela vydařený víkend na silnicích za sebou mají řidiči motocyklů. Nehody jednostopých strojů evidují policisté na řadě míst Česka. Karambol se tentokrát nevyhnul ani řidiči policejní motorky, který narazil do autobusu a těžce se zranil. Teprve 16letý mladík si poranil míchu při závodě pitbiků v Brně.

Článek

V neděli odpoledne se na hlavním tahu z Aše do Chebu srazila honda s osobním vozem BMW. Řidič motorky byl těžce zraněn, lékař si vyžádal pomoc vrtulníku záchranné služby. Ten ale nebyl v danou chvíli k dispozici.

"Vzhledem k tomu, že zraněný byl občan SRN, vyjela na místo zdravotnická záchranná služba z nedalekého Waldssasenu a převezla řidiče rovnou do německé nemocnice,“ řekla mluvčí hasičů Alena Ryvolová. Silnice byla uzavřena asi tři hodiny.

Policista na motorce se srazil s autobusem

Vážná nehoda policisty na motorce a autobusu se stala v neděli odpoledne na průtahu Karlovými Vary. Vážně zraněný policista byl vrtulníkem transportován do nemocnice v Plzni. V autobusu cestovalo 40 lidí, nikdo z nich zraněn nebyl.

Motorkář narazil do zadní části opelu

V pátek odpoledne narazil motorkář do zadní části malého Opelu Corsa v Markovicích na Chrudimsku. Zraněn byl řidič motorky a záchranáři ho převezli do nemocnice, řidička vozu vyvázla bez šrámů.  

Motorka zapasovaná pod autobusem

Motocykl Kawasaki se srazil s autobusem Mercedes v neděli po poledni v Litomyšli na silnici první třídy číslo 35. Nehoda se sice obešla bez zranění, ale motocykl skončil zapasovaný pod zadní částí autobusu.  

Superb nedal přednost motorce 

Těžce zraněný motocyklista skončil v nemocnici v Jičíně poté, co v neděli odpoledne nedostal přednost od řidiče Škody Superb nedaleko obce Kbelnice. Motorkář jel po hlavní sinici od Turnova na Jičín.

Mladý závodník si vážně poranil páteř

Vážné zranění páteře a míchy utrpěl v sobotu v noci 16letý motocyklový závodník při pádu v závodě pitbiků v brněnské Olympii. Ještě týž den podstoupil čtyřhodinovou operaci v Úrazové nemocnici v Brně. Nyní je na jednotce intenzivní péče. [celá zpráva]

Srážka dvou aut a motorky

V neděli odpoledne vyjížděli hasiči a záchranáři na pomoc k dopravní nehodě v Bratřejově na Zlínsku. Srazily se dva osobní automobily a motocykl. Jeden člověk musel být ošetřen záchrannou službou.  

Reklama

Výběr článků

Načítám