Hlavní obsah

Řidič na Karlovarsku zabil cyklistu a od nehody ujel

– Karlovy Vary
Právo, Rudolf Voleman

Zatím neznámý řidič u Nejdku na Karlovarsku srazil svým vozem v pátek kolem třetí hodiny ranní 34letého cyklistu. Bez známek života bylo jeho tělo nalezeno v příkopu u odbočky na Fojtov.

Článek

„U křižovatky na Fojtov za Nejdkem jej srazilo dosud neznámé vozidlo do příkopu. Zraněním podlehl na místě,“ uvedl mluvčí karlovarské policie Pavel Valenta.

„Řidič vozidla z místa nehody ujel a neposkytl muži první pomoc. Policie po pachateli a vozidle intenzivně pátrá,“ dodal policejní mluvčí.

„Přesné příčiny úmrtí určí až nařízená pitva,“ uvedl mluvčí karlovarské záchranky Lukáš Hutta. „V oblasti hlavy měl tržnou ránu a poraněný měl i hrudník a krk. Byl nalezen bez známek života,“ dodal.

Po cyklistovi se začala už ve čtvrtek po 22. hodině večer shánět jeho manželka v Karlových Varech. Věděla totiž, že se měl v tu dobu její manžel vrátit na bicyklu ze zaměstnání v Nejdku. Doma však tentokrát čekala marně, a tak zalarmovala policii. „Cyklista jel z Nejdku, kde pracoval, domů do Karlových Varů mezi 22. a 24. hodinou,“ uvedl Valenta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám