Hlavní obsah

Násilník zbil barmana a pokousal policistu

Právo, Petr Kozelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Devětadvacetiletý muž z Brna v úterý před půlnocí napadl barmana v restauraci na Pálavském náměstí v Brně kopanci a pěstmi. Když pro něj poté přišli policisté, jednoho z nich pokousal.

Článek

Muže za barem nejprve několikrát bezdůvodně udeřil pěstí a pak do něj na zemi ještě kopl. Místní štamgasti svému barmanovi naštěstí rychle přispěchali na pomoc a útočníka z podniku vyhodili. Vše ještě ohlásili na linku 158.

Na místo okamžitě vyrazila policejní hlídka, která za pár okamžiků zaklepala na domovní dveře agresivního mladíka.

„V okamžiku, kdy jeden z policistů zazvonil u bytu, muž otevřel dveře a bez váhání ho udeřil do hrudníku. Druhý muž v uniformě ihned zakročil a za pomocí donucovacích prostředků mladíkovi nasadil služební pouta. Podezřelý se ovšem dále snažil na hlídku zaútočit. Při nasedání do vozidla jednoho z policistů kopl do obličeje a kousl do ruky,“ popsala zákrok policejní mluvčí Andrea Procházková.

Výtržník skončil v policejní cele, kde si vyslechl obvinění z výtržnictví a útoku na veřejného činitele, zraněný policista pak musel vyhledat lékařské ošetření.

Reklama

Výběr článků

Načítám