Hlavní obsah

Řidič kabrioletu nepřežil srážku s octavií

Křenovice

Při nehodě osobních automobilů BMW kabriolet a Škoda Octavia Combi u obce Křenovice na Přerovsku zemřel řidič prvního z nich. Druhý účastník havárie, třicetiletý muž ze Znojemska, byl lehce zraněn. ČTK to řekli náměstek ředitele krajské záchranné služby Jan Weinberg a přerovská policejní mluvčí Michaela Sedláčková. Silnice je kvůli vyprošťovacím pracím uzavřena.

Článek

"Muž mezi třiceti a čtyřiceti lety, jehož totožnost zatím neznáme, utrpěl vážná zranění hlavy, kterým na místě podlehl. Druhý účastník nehody byl s pohmožděninami od pásů ošetřen na místě," uvedl Weinberg. Příčinu nehody vyšetřuje policie.

Podle Sedláčkové vyhledal lehce zraněný řidič octavie později lékařskou pomoc v nemocnici, když si stěžoval na bolesti hrudníku. Přerovská policejní mluvčí řekla, že řidič BMW, jedoucí od Křenovic směrem na Kroměříž, přejel asi 500 metrů za obcí zatím z nezjištěných příčin do protisměru, kde se střetl se škodovkou.

"Obě vozidla skončila mimo silnici. Tělo zemřelého, pro kterého letěl i vrtulník záchranné služby, museli vyprostit hasiči. Dechová zkouška na přítomnost alkoholu byla u řidiče octavie negativní," uvedla Sedláčková s tím, že u zemřelého byla nařízena soudní pitva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám