Hlavní obsah

Policie pátrá po údajném vrahovi z Modřan, je nebezpečný

Novinky, Petr Nový, Luděk Fiala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Policisté vyhlásili v pátek celostátní pátrání po devětačtyřicetiletém Stanislavovi K., kterého podezírají z vraždy bývalé družky. Tu našla její sousedka ráno v bytě v pražských Modřanech vážně pobodanou. Záchranáři už sedmačtyřicetileté ženě nemohli pomoci, vážným poraněním na místě podlehla. Policie upozorňuje, že muž může být ozbrojen a je nebezpečný.

Článek

"Sedmačtyřicetiletá žena zemřela po napadení bývalého druha, devětačtyřicetiletého Stanislava K. Ten pravděpodobně bezprostředně po spáchání trestného činu z místa uprchl a v současné době se skrývá na neznámém místě," sdělila policejní mluvčí Iva Knolová.

Podle ní je možné, že se hledaný muž pohybuje ve svém stříbrném Fordu C-max s registrační značkou 8A1 21 55. "Hledaný byl naposledy viděn  v kalhotách maskáčového vzoru,  modré mikině s dlouhým rukávem a na nohou měl sportovní obuv," doplnila mluvčí.

"Muž může být ozbrojen a je nebezpečný," upozornila Knolová a varovala, aby se lidé v žádném případě nepokoušeli podezřelého zadržet.     

Sousedka našla ještě žijící ženu kolem sedmé hodiny ráno. Než však dorazila přivolaná posádka pražské záchranné služby, žena zemřela.

"K vzhledem k závažnosti celé věci mohu jen říct, že žena zemřela na základě vážných poranění," řekla mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová. "Způsobil jí četná bodná poranění," upřesnila povahu zranění mluvčí pražských policistů Eva Miklíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám