Hlavní obsah

Muž se probudil na nádraží mezi bezdomovci a neví, kdo je

Novinky, Luděk Fiala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté pátrají po totožnosti zhruba padesátiletého muže, který se podle svých slov na konci července bez dokladů probudil na lavičce na Hlavním nádraží a nepamatuje si, kdo je. Okolí nalezenci říká Jindra. Muž potřebuje zjistit svou identitu, aby mohl získat doklady a sehnat si práci.

Článek

"Nebyl nijak zraněn, pouze si na nic, co bylo předtím, nepamatoval. Nacházel se přitom na Hlavním nádraží v komunitě tamních osob bez domova. Tam poté nějakou dobu pobýval. Poté se na radu okolí obrátil na charitativní organizaci Naděje, odkud mu zařídili transport do nemocnice,“ sdělila mluvčí pražských policistů Eva Miklíková s tím, že pan Jindra byl umístěn v jedné z pražských psychiatrických klinik, kde pobývá dosud.

Popis muže bez identity
Jedná se o muže ve věku mezi 45 – 55 lety, střední, přibližně 160 -165 cm vysoké postavy, krátkých černých prošedivělých vlasů a hnědých očí. V obličeji má prošedivělé strniště. Zvláštním znamením je chirurgická jizva na pravém boku staršího data o délce 20 cm. V levém ušním lalůčku má náušnici ze žlutého kovu ve tvaru kroužku.Naposledy byl oblečen do bílého trička s vodorovnými pruhy hnědé barvy, modrých riflí a šedých pantoflí.Na krku měl řetízek z bílého kovu a černou šňůrku s přívěskem ze žlutého kovu (viz. foto).

Policie žádá občany, kteří mají informace o identitě záhadného nalezence, aby se obrátili na telefon 974 826 609.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám