Hlavní obsah

Zmlátil prodavačku a sebral dvacet tisíc, hrozí mu 10 let

Novinky, ČTK, Petra Konečná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Trest odnětí svobody až na deset let hrozí 21letému mladíkovi, který podle policie v pátek přepadl prodejnu v Optátově ulici v Brně. Maskovaný zloděj, který si z pokladny odnesl lup v hodnotě zhruba 22 tisíc korun, přitom brutálně zbil prodavačku. Policie mladíka dopadla ještě týž den krátce po činu. V současnosti ve vazbě. Informovala brněnská policejní mluvčí Andrea Procházková.

Foto: John Kolesidis, Reuters

Policie dopadla mladého zloděje, který brutálně zbil a okradl prodavačku.

Článek

Mladík nejprve čekal před prodejnou na vhodný okamžik. Když byl obchod prázdný, vešel maskovaný punčochou do obchodu a zaútočil na nic netušící prodavačku. Bil ji do hlavy tak prudce, až upadla. Poté si z pokladny vzal peníze a utekl.

Žena utrpěla četná zranění, která jí však nezabránila v přivolání pomoci. Policejní hlídky mladého zloděje dopadly krátce po jejím telefonátu. 

"Na mostě přes Svratku policisté podezřelého muže zadrželi. V okolí řeky se povalovaly různé bankovky a policistům se tak podařilo najít celkem 20 000 korun," uvedla Procházková. Odcizené peníze policie vrátila majitelce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám