Hlavní obsah

Opraváře zavalilo auto, zemřel na místě

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava

Tragická událost se odehrála v pondělí v poledne u jednoho z rodinných domů ve Velkých Hošticích na Opavsku. Na sedmatřicetiletého muže spadl automobil ve chvíli, kdy ho opravoval. Muž byl na místě mrtvý.

Článek

O neštěstí informoval mluvčí opavské policie René Černohorský. Řekl, že událost byla oznámena nejprve záchranné službě jako dopravní nehoda.

"Policisté po příjezdu na místo zjistili, že nejde o dopravní nehodu, ale o nešťastnou událost. Muž opravoval na svém pozemku motorové vozidlo, které se z dosud nezjištěných příčin sesunulo a spadlo na muže,“ řekl mluvčí. I přes rychlý zásah lékaře, který na místo přiletěl helikoptérou, se nepodařilo muže zachránit.

"Příčina pádu vozidla se nadále prověřuje. Zjišťuje se, z jaké výše vozidlo spadlo, jak bylo zajištěno a další důležité informace k celé tragické události,“ dodal mluvčí s tím, že cizímu zavinění zatím nic nenasvědčuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám