Hlavní obsah

Ženu zavraždil její o 14 let mladší známý

Právo, ab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava - Poruba

Násilnou smrtí zemřela 49letá žena, která byla ve čtvrtek nalezena mrtvá v bytě v Ostravě - Porubě. V pátek byl z vraždy obviněn její o čtrnáct let mladší známý z Ostravy. Sdělil to mluvčí severomoravské policie Miroslav Pech.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„Po prvotním ohledání zemřelé bylo zřejmé, že žena zemřela násilnou smrtí. To potvrdila i následná pitva. Podezřelý ze spáchání tohoto skutku byl od počátku šetření 35letý muž z Ostravy, který byl se zavražděnou v úzkém kontaktu,“ řekl mluvčí s tím, že v rodinném či partnerském vztahu ale nebyli.

Jak uvedl, motiv policie dále šetří, nicméně doposud zjištěné skutečnosti naznačují, že motivem mohly být osobní neshody. Jak byla žena zavražděna, Pech zatím nechtěl upřesnit s odvoláním na to, že vyšetřovatel ještě nevyslechl všechny svědky.

„Bylo to beze zbraně,“ řekl pouze. Obviněnému muži, pokud se prokáže jeho vina, hrozí odnětí svobody na deset až patnáct let, dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám