Hlavní obsah

Na nočním peróně surově okradli muže, skončili v poutech

Novinky, ČTK, Petra Konečná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Policie dopadla dva násilníky, kteří jsou podezřelí z loupeže 48letého muže, k níž nedávno došlo na vlakovém nádraží v Hodoníně. Muže tloukli pěstí do hlavy tak surově, až upadl zem, kde do něj kopali. Poté jej okradli a z místa utekli.

Foto: Alžběta Trousilová, Novinky

Násilníci muže surově přepadli, když čekal na vlak. Ilustrační foto

Článek

"Policejní komisař zahájil proti oběma mužům trestní stíhání a sdělil jim obvinění pro trestný čin loupeže," řekl okresní policejní mluvčí Petr Zámečník.

Napadení a loupež se stala v červenci pozdě v noci na opuštěném peróně, kde nic netušící muž čekal na vlak. Násilníci využili momentu překvapení a také toho, že nádraží bylo liduprázdné a svou oběť napadli. Muž se nejprve marně snažil bránit. Lupiči však byli silnější. Přemohli jej, vzali mu šaty a rozházeli je po kolejích i nástupišti. Poté mu mimo jiné odcizili tričko, ledvinku, peněženku a osobní doklady.

"Svým činem muži způsobili zranění, které si vyžádalo ošetření v nemocnici. Způsobená škoda zatím nebyla vyčíslena," uvedl Zámečník.

Reklama

Výběr článků

Načítám