Hlavní obsah

V Praze 4 našli zastřeleného 70letého taxikáře u hořícího auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražští policisté vyšetřují střelbu v Praze 4 Kunraticích, při které v pondělí časně ráno zemřel 70letý muž. Mrtvolu našli policisté u tamního rybníka. Poblíž hořel vůz taxislužby, který patřil zavražděnému. Informoval o události policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Článek

Výstřely slyšeli lidé z blízkého okolí a informovali o tom policii. "Tělo objevili policisté krátce před 04:00 v oblasti u Dolnomlýnského rybníka," řekl Hulan. "S největší pravděpodobností se jedná o cizí zavinění,"dodal.  

Poblíž zastřeleného muže hořelo bílé vozidlo taxislužby značky Volkswagen Passat, to patřilo mrtvému muži.

Podle policistů vrah na taxikáře dvakrát vystřelil na souši, o čemž svědčí krvavá louže nalezená na břehu Dolnomlýnského rybníka. Poté jej zřejmě hodil do vody. "Pitva by měla prokázat, zda příčinou smrti bylo utonutí nebo výstřely," uvedl Hulan. 

Policie zatím pátrá po neznámém muži v červené bundě, který se podle svědectví pohyboval v místě vraždy v době jejího spáchání. Bohužel v tuto chvíli nemá mnoho informací o činu ani o pachateli. Případ intenzivně vyšetřuje a snaží se vzít v úvahy všechny možné alternativy.
"Policie uvítá jakékoli informace o pohybu tohoto vozidla s registrační značkou 2A5 2931 v době od půlnoci do 04:00, případně v nedělních podvečerních a večerních hodinách," dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám