Hlavní obsah

Opilý cizinec se pokusil znásilnit teprve 16letou dívku

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Hrůzný zážitek má za sebou teprve 16letá dívka. Ve středu večer se ji pokusil v parku u Janáčkova divadla v Brně znásilnit alkoholem posilněný cizinec. Dívce se naštěstí podařilo násilníkovi ubránit a přivolat policejní hlídku, která bezprostředně poté poblíž od místa napadení zadržela útočníka s ještě rozepnutými kalhotami.

Článek

Podnapilý cizinec dívku napadl, když se procházela parkem u Janáčkova divadla v Brně. Muž vyskočil z křoví, zatáhl ji do hustého porostu, pokoušel se ji znásilnit a zároveň ji škrtil. Dívka však s nasazením všech sil alkoholem posilněného násilníka přemohla. Vysmekla se mu a z místa incidentu utekla.

Během svého úprku narazila na policejní hlídku. Policisté se okamžitě vydali na místo činu, kde našli potácejícího se opilce s ještě rozepnutými kalhotami. 

„Ve služebních poutech policie muže převezla na služebnu. Násilník, který skončil v cele, byl silně podnapilý. Při orientační dechové zkoušce nadýchal 2,74 promile alkoholu,“ řekla policejní mluvčí Andrea Procházková. Za znásilnění mu hrozí až osm let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám