Hlavní obsah

Dívka se ubránila znásilnění, útočníka bodla klíčem do krku

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hranice

Nevšední odvahu a duchapřítomnost prokázala v úterý v Hranicích na Přerovsku 19letá dívka, když ji ve výtahu panelového domu chtěl zřejmě znásilnit zatím neznámý pachatel. Bodla jej do krku klíčem, načež násilník utekl.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Dívka se násilníkovi ubránila pomocí klíčů.

Článek

K události došlo před 18. hodinou. „Pachatel se v přízemí panelového domu postavil do těsné blízkosti za dívku, která zde čekala na příjezd výtahu. Po otevření jeho dveří jí muž vytrhl z ruky igelitovou tašku s nákupem a tašku odhodil. Poškozenou silou natlačil do výtahu čelem ke stěně. Tělem se přitom na ni přimáčkl. Chytil ji silně za levé předloktí a pokusil se jí vytáhnout nahoru úzkou riflovou sukni,“ popsala Právu ve středu událost přerovská policejní mluvčí Michaela Sedláčková.

Mladá žena se podle ní bránila a bodla násilníka do krku klíčem od bezpečnostního zámku dveří. Pachatel se zalekl a utekl. Dívka utrpěla lehké zhmoždění předloktí.

„Případ policisté šetří pro podezření z trestného činu omezování osobní svobody. Pachateli v případě dopadení hrozí až dva roky vězení,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám