Hlavní obsah

Znásilnění v pendolinu si mladá žena vymyslela

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava
Aktualizováno

Znásilnění je lepší než opilost. Alespoň tak uvažovala 24letá žena, která na začátku července letošního roku ohlásila znásilnění ve vlaku pendolino. Po měsíční práci kriminalistů se na začátku tohoto týdne přiznala, že si vše vymyslela.

Článek

Silně opilou ji totiž viděli její rodiče a ona usoudila, že historka o znásilnění bude lepší než vysvětlování pití přemíry alkoholu. [celá zpráva]

Žena se v pondělí kriminalistům přiznala, že si celý incident vymyslela. Ve vlaku se totiž seznámila se skupinou vodáků, se kterými se opila. Pak si podle svých slov už nic neměla pamatovat, protože pít není zvyklá.

"Když opilou dívku viděli její rodiče, nevěděla, jak svůj stav vysvětlit. Proto si vymyslela znásilnění, přestože k žádnému pohlavnímu styku ve vlaku vůbec nedošlo," řekla mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. 

Podle ní policejní komisař v úterý vyšetřování případu odložil. "Skutek se nestal. Hodiny odvedené práce kriminalistů tak padly vniveč," doplnila Holčáková. 

Původně žena uvedla, že si ve vlaku dala kávu a pivo, po čemž se jí mělo udělat špatně a už si na nic nepamatovala. Krevním rozborem v nemocnici lékaři zjistili hodnotu 2,87 promile alkoholu v krvi ženy. 

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám