Hlavní obsah

Policie o víkendu řešila tři případy utonutí

Novinky, jim

Mladý muž se v neděli utopil v Černošicích u Prahy, když se pokoušel přebrodit řeku Berounku. Záchranáři jeho tělo asi po hodině vylovili. Další mrtvé tělo objevili vodáci v sobotu večer v řece Moravě nedaleko Litovle na Olomoucku, od pátku hledá policie dalšího utopeného muže ve Žlutých lázních v Praze.

Článek

V Černošicích šel mladík krátce po půlnoci se dvěma přáteli z restaurace a cestu si chtěli zkrátit přes brod v Berounce. Mladému muži se smekla voda a zmizel pod vodou. Po hodině hledání jeho tělo záchranáři našli, pomoci už mu ale nedokázali. Mohli jen utěšovat šokované kamarády.

Pražští policisté s pomocí potápěčů v neděli stále pátrali po těle utonulého 39letého muže, zmizel v areálu Žlutých lázní v Praze 4 kolem deváté hodiny, od té doby ho nikdo neviděl. Po muži zůstaly na břehu jen jeho osobní věci a doklady. [celá zpráva]

Dalšího utopence objevili v sobotu v podvečer vodáci v řece Moravě nedaleko Litovle na Olomoucku. Policie zatím nezná věk ani pohlaví nalezeného člověka, protože tělo bylo ve značném stupni rozkladu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám