Hlavní obsah

Maskovaný lupič zastřelil zaměstnance pražského baru, který se mu vzepřel

Novinky, ČTK, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Loupežné přepadení s tragickým koncem se stalo v noci na pátek v jednom z pražských barů. Ozbrojený lupič postřelil jednoho z pracovníků herny, který v pátek ráno podlehl vážným zraněním. Útok zachytila průmyslová kamera.

Článek

„Neznámý lupič postřelil krátce po půlnoci zaměstnance baru v pražských Stodůlkách. Muž ve věku kolem 59 let následkům zranění v ranních hodinách podlehl, řekla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Incident se stal ve vestibulu metra Stodůlky. Pachatel chtěl po obsluze baru a herny peníze. Zaměstnanec podniku nebral útočníkovi výhrůžky vážně. Pistoli srážel rukou a na chvíli útočníka zatlačil. Ozbrojený lupič se však vrátil a zaměstnance postřelil do oblasti hrudníku.Ten jakoby ani nevěřil, že se to stalo.Svému zranění však nakonec podlehl.

Útočník byl maskovaný kuklou a po střelbě utekl. Policie hledá štíhlého, asi 185 centimetrů vysokého muže. V době činu měl na sobě světlé kalhoty, takzvané kapsáče, světlou mikinu na zip dole s tmavým lemem. Obuty měl zřejmě sportovní boty.

Mluvčí na policejním webu zároveň upozornila, že muž je zřejmě stále ozbrojen, a je tudíž nebezpečný. Jakékoli informace o hledaném policie přijme na lince 158.  

Reklama

Výběr článků

Načítám