Hlavní obsah

Taxikář přejel muže, který usnul na silnici

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Cesta skupiny opilých lidí z večírku v obci Spojily na Pardubicku skončila v noci na čtvrtek tragicky. Jeden z mladíků se rozhodl vyspat přímo na silnici. Projíždějící automobil taxi muže přejel a ten na silnici zemřel. Později uhynul také pes, kterého měl na vodítku u sebe.

Článek

Čtveřice silně opilých lidí se vracela z restaurace do města, když se jeden z nich rozhodl přespat na silnici ze Sezemic do Pardubic. I přes odrazování ostatních si 31letý muž na silnici lehnul.

Před půlnocí místem projížděl vůz taxislužby, jehož řidič měl podle dostupných informací zapnutá pouze tlumená světla a muže ležícího na zemi tak zpozoroval až na poslední chvíli. Automobil muže přejel a způsobil mu smrtelná zranění.

Veterináři převezli k odbornému ošetření také psa, kterého měl na vodítku. Zvíře však později zemřelo na veterinární klinice. Přesné okolnosti nehody nyní vyšetřují policisté.

Jak svědci uvedli pro TV Prima, mladá žena se po nehodě vůbec nezajímala o svého přítele, ale zajímal ji hlavně zdravotní stav psa.

Reklama

Výběr článků

Načítám