Hlavní obsah

Muž rok a půl týral svou družku, která způsobená zranění tajila

Novinky, Petra Konečná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Policie podezírá 27letého muže z Bruntálu z údajného týrání své 35leté přítelkyně, s níž žil v Olomouci. "Ženu více jak rok a půl bil a několikrát vážně zranil," uvedla olomoucká policejní mluvčí Marta Vlachová.

Článek

Muž svou přítelkyni týral pravděpodobně od konce roku 2007 až do současnosti. "Napadal ji slovně a postupně svou hrubost stupňoval. Ženu v mnoha případech dokonce fyzicky napadl. Ta však nikdy nevyhledala lékařskou pomoc, a to ani v případě, že byla poměrně vážně zraněna," dodala mluvčí.

Poslední útok se odehrál ve středu. Opilého útočníka přivolaní strážníci odvezli na protialkoholní záchytnou stanici. Za týrání osoby žijící ve společně obývaném domě nebo bytě mu nyní hrozí trest odnětí svobody až na tři roky. 

Podobné podezření, ze stejného trestného činu, vyšetřují rovněž policisté na Litovelsku, kde 51letý muž údajně verbálně i fyzicky od června roku 2005 napadal svou ženu a syna. Manželce prý vyhrožoval smrtí. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám