Hlavní obsah

Nehoda motorky a auta na Plzeňsku, jeden mrtvý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bdeněves

Pravděpodobně motorkář zemřel v pátek odpoledne při nehodě osobního automobilu a motocyklu u obce Bdeněves na severním Plzeňsku. Nehoda se stala na silnici ve směru k obci Úlice. Další osoba je zraněná. Informovali o tom krajští hasiči a záchranáři.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Ilustační foto

Článek

"Zatím přesně nevíme, ale zraněný bude zřejmě z osobního vozu, mrtvý z motocyklu," uvedla zastupující mluvčí hasičů Blanka Nechvátalová.

Poslední podobná nehoda motorkáře se stala na Plzeňsku v obci Letiny na jižním Plzeňsku 17. července. Motorkář se tam srazil s nákladním automobilem, následně zemřel. Jen několik dnů předtím zemřel po srážce s osobním automobilem také sedmadvacetiletý motorkář u Koutu na Šumavě.

Podle policie je právě pátek v Plzeňském kraji dnem s největším počtem nehod, nejméně se jich stává v neděli. Zatímco loni zemřelo v západních Čechách 44 lidí, za letošních šest měsíců už o osm více. Nejčastěji bourají Západočeši v obcích, ve dne, při dobré viditelnosti a na suché a neznečištěné vozovce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám