Hlavní obsah

Zloděj v Brně neváhal okrást mrtvé

Novinky, Petra Konečná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Neznámého pachatele od krádeže v noci na středu neodradila ani úcta k mrtvým. Na Ústředním hřbitově v Brně zloděj napáchal škodu v hodnotě 50 tisíc korun. Jiný lupič si na paškál vzal tři stánky prodejců smutečních květin před největším brněnským hřbitovem.

Článek

Cílem prvního zloděje se podle brněnské policie stal památkově chráněný objekt a čestný hrob. Z něj zatím neznámý muž odcizil nápisní desku a kříž s podstavcem z barevného kovu. Celková škoda, kterou způsobil, se pohybuje okolo 50 tisíc korun. 

Dalším objektem, jenž zaujal údajně jiného lupiče, se staly stánky prodejců smutečních květin před Ústředním brněnským hřbitovem. Pachatel, jehož totožnost policistům zatím rovněž není známa, se pokusil vloupat do tří prodejen. Vniknout se mu však podařilo jen do jedné z nich.

Škoda, kterou napáchal, naštěstí nebyla velká. Odnesl si svazek náhradních klíčů a drobné mince z neuzamčené pokladny v celkové výši 50 korun. Na majetku napáchal újmu v hodnotě převyšující tisíc korun. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám