Hlavní obsah

Nehody zablokovaly Barrandovský most v Praze

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V pondělí ráno v dopravní špičce zablokovalo několik nehod okolí frekventovaného Barrandovského mostu v Praze. Problémy vznikly po nehodách v ulici K Barrandovu a na samotném mostě způsobily dopravní kolaps. Provoz se podařilo uvolnit po deváté hodině.

Článek

Kvůli nehodě tří kamiónů se provoz ve směru z centra pohyboval na stupni průjezdnosti čtyři až pět. Nehoda dvou aut v opačném směru zavinila vznik kolon ve směru do centra metropole, řekl pracovník Pražského dopravního centra.

Tahač a dva kamióny s nákladem osobních aut se střetly před sedmou hodinou na křížení ulice K Barrandovu a Štěpařské ulice. Záchranáři ošetřili jednoho lehce zraněného člověka. Neprůjezdný byl pravý jízdní pruh. Ještě kolem osmé hodiny hasiči místo nehody odklízeli.

Také ve směru do centra museli řidiči počítat se zdržením. Na stejné křižovatce se totiž srazila dvě osobní auta. Podle dispečera dopravního centra nejspíš řidiči sledovali nehodu kamiónů a nevěnovali se plně řízení vozidla

"V obou směrech se tvořily velké kolony, okolí Štěpařské ulice bylo úplně zacpané," řekl dispečer.

Reklama

Výběr článků

Načítám