Hlavní obsah

Ženu, kterou našli u řeky, mohla zabít silná bouřka

Právo, kij

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Policie vyšetřuje příčiny úmrtí 68leté ženy, kterou v pátek ráno našel poblíž řeky Odry v Ostravě-Svinově náhodný svědek. Její smrt by mohla mít souvislost se silnou bouřkou, která se územím v noci přehnala.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„Muž, který šel o půl čtvrté ráno po bouřce zkontrolovat čistící stroj tamní vodní elektrárny, našel ženu na břehu řeky Odry. Policisté ohledali místo a pátrali také po identitě zemřelé. Žena byla částečně oblečená, neměla u sebe doklady, ani jiné věci, které by napomohly její identifikaci,“ uvedla mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Proto policisté prohledali oba břehy řeky, díky čemuž se jim podařilo totožnost ženy zjistit. „Policejní komisař nařídil soudní pitvu ke zjištění příčiny smrti. Ohledáním těla však nebyly zjištěny známky násilí,“ uvedla Holčáková. Silné bouřky v noci ze čtvrtku na pátek si v celém Česku vyžádaly dva lidské životy. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám