Hlavní obsah

Realitní kancelář nevyplatila klientům milióny korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie se možná bude zabývat případem realitní firmy Realitní servis s.r.o., která některým klientům odmítá od začátku července vyplatit peníze za prodané nemovitosti. Informovala o tom televize Prima, podle níž jde minimálně o pět případů a částku zhruba deset miliónů korun. Klienti se bojí, že své peníze už nikdy neuvidí, a v pátek podali trestní oznámení, uvedla Prima.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Informovala, že podle ověřeného výpisu z obchodního rejstříku koupil firmu 1. července muž, který jako místo svého bydliště uvádí adresu městského úřadu v Zenklově ulici v Praze 8. Taková adresa se přitom dává bezdomovcům, upozornila Prima. Právě od doby této koupi problémy klientů s realitní kanceláří začaly.

Klienti tvrdí, že bývalý majitel a současný ředitel společnosti si s nimi na páteční odpoledne domluvil schůzku ve své kanceláři s tím, že vše vyřeší, ale nepřišel. Primě ale řekl, že s klienty žádnou schůzku domluvenou neměl. Dále se k záležitosti odmítl vyjádřit.

Generální ředitel Českomoravské realitní Petr Vosmík uvedl, že společnost, která operuje s takovými prostředky a jejíž vlastníkem je člověk, který má bydliště na obecním úřadě jako bezdomovec, "je alarmující zpráva". Členovi České komory realitních kanceláří Radimu Kolibovi případ jako náhoda nepřipadá. "Evidentně se jedná o nastrčeného takzvaného bílého koně," řekl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám