Hlavní obsah

Muž pod vlivem pervitinu zneužil šestiletou dívku, potrestal jej soud

Novinky, ČTK, Petra Konečná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Olomoucký soud poslal na dva roky a čtyři měsíce za mříže muže, který sexuálně zneužil šestiletou dceru své přítelkyně. Usvědčený se měl činu dopustit pod vlivem pervitinu na jaře letošního roku, když dceru své přítelkyně v jejím olomouckém bytě hlídal.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Muž pod vlivem pervitinu zneužil dceru své přítelkyně. Ilustrační foto

Článek

Matka oběti dívku svěřila svému příteli na jaře letošního roku. Muž ji měl přes noc hlídat, místo toho si aplikoval pervitin a začal dívku osahávat. 

Podle sexuologů netrpí žádnou formou pedofilie a ani jinou psychickou sexuálně orientovanou chorobou. Hlavní hnacím motorem jeho jednání se zřejmě stalo požití pervitinu. 

Za pohlavní zneužívání mu hrozilo odnětí svobody až na osm let. K nízkému trestu se soudce Petr Bednář uchýlil především proto, že se muž ke svému činu v plné míře doznal a přijal za něj veškerou odpovědnost. 

Pachatel svou vinu připustil až během soudního líčení. Bezprostředně poté, co celá záležitost vyšla najevo a policie muže zatkla, celý incident nejprve popíral. Před policisty odmítl vypovídat. Později ale uvedl, že svého činu lituje.

Reklama

Výběr článků

Načítám