Hlavní obsah

Zloději odcizili automat na cigarety a kuřivo za 200 tisíc korun

Novinky, Petra Konečná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lobodice/Prachatice

Na tabákové výrobky si ve čtvrtek políčili zloději hned dvakrát. Neznámý pachatel se nad ránem vloupal do prostoru restaurace ve Čkyni na Prachaticku, odkud odcizil prodejní automat na cigarety a finanční hotovost. Jiný zloděj se v nočních hodinách v obci Lobodice vloupal do skladu cigaret. Odnesl si kuřivo v hodnotě přesahující částku 200 tisíc korun.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Zloději si políčili na cigarety a prodejní automat.

Článek

Do restaurace se zloděj dostal poté, co rozbil skleněnou výplň okna. Odnesl si automat s cigaretami různých značek v celkové hodnotě 40 tisíc korun a finanční částku tři tisíce korun. 

Policie po pachateli i odcizených věcech zatím marně pátrá. K jeho dopadení však hodlá využít odbornou expertízu zaměřenou na daktyloskopické, biologické a pachové stopy. Případ šetří jako trestný čin krádeže. 

Jiný neznámý pachatel se ve čtvrtek v nočních hodinách naopak vloupal do areálu velkonákupny. Ze skladu odcizil cigarety opět různých značek v hodnotě 200 tisíc korun. 

Zloděj se do prostoru, který využívá několik firem, dostal poté, co rozbil vstupní dveře. Přesunul se do druhého patra, kde přestřihl visací zámky na vstupní železné mříži a zničil dveře do skladu. Svým dobýváním způsobil škodu sedm tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám